FAIL TO RECORD (ext. HDD sice zobrazuje, neumožní zapisovat)
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- panborat
- Mírně pokročilý

Re: FAIL TO RECORD (ext. HDD sice zobrazuje, neumožní zapisovat)
Nevím jak na posledním FW ale na 3501 se Seagate 320 stále nechytá ... resp chytá tak 1 minutu po připojení k AZB a pak se odpojí ... tzn pokud na něm mám film, musím jej spustit ihned po připojení .. a pak jede až do konce .. a pak se mrcha zase odpojí. Dal jsem ho k ledu (na zálohy dat z PC).
AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
-
piril
- Nováček

Tak mam tento disk Seagate Free Agent GO 320GB a kdyz jsem vypnul usinani, tak zatim bezi nahravani.Budu jeste zkouset,tak uvidim.
|AzBox S720USB|DM500|AzBoxHD Elite|E2 OpenPLI 2.1|13E,19,2E,23.5E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung LE40A686|
-
Norbi44
- Nováček

fail to record-to je hlaska, ktoru sa mi vzdy podarilo vyriesit tak, ze som si rucne naskenoval transpondery (predtym treba ale vymazat z pristroja satelity, z ktorych nejde nahravanie, potom ich znovu rucne naskenovat). Uvazujem tak, ze ked sa prenasaju settingy z inych FW do novsich (pozor, netyka sa to uz uplne tych najnovsich, ale hlavne 2371-2880), tak AZbox urcite stanice nie je schopny spravne lokalizovat, teda logicky vypisuje hlasku fail to record, kedze nenasiel pozadovanu stanicu. Vtedy pomoze rucne preskenovanie, teda mne to pomohlo, snad to pomoze aj vam.mccase69 píše:Tak FW 0.9.3686 je první kde se mi FAIL TO RECORD zatím neobjevilo.Měl jsem 2371,2372,2880-(největší katastrofa) a 3501.teď jsem konečně spokojený.
-
mccase69
- Nováček

Nechci se hádat,ale myslím si že tím to není.Kolikrát se stalo že jsem udělal zkušební nahrávku která šla,pak ještě jednu ze stejné stanice a ta m už se objevilo Fail to Record.Továrko,restart.překopírování stanic z PC a zase to šlo.
AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
- 0ctopus
- Nováček

Mne to tiez robili stare verzie fw (28xx a starsie) v kombinacii dvbapi. Aj na interny HDD, aj na USB.
0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
-
kody
- Nováček

Mě sa tato hláška objevuje jen když chci nahrávat z Discovery (Skylink). Vyzkoušel jsem nahrávání všech programů a funguje, Discovery hodí hlášku. :mad:
Firmware mám 0.9.3686
Firmware mám 0.9.3686
-
mccase69
- Nováček

...a to je na AZBOXu krásné.Všichni máme stejný přístroj,v něm stejný software a každému se to chová jinakkody píše:Mě sa tato hláška objevuje jen když chci nahrávat z Discovery (Skylink). Vyzkoušel jsem nahrávání všech programů a funguje, Discovery hodí hlášku. :mad:
Firmware mám 0.9.3686
.
AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
To nie je pravda. Každý používa iné nastavenie a zrejme o tom ani nevie. O rôznych starých nekompatibilných settingoch ani nepíšem....

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
kody
- Nováček

Trochu jsem si s tím hrál a když jedu přes newcs + mgcamd, tak Discovery nenahrává, přes MultiCas je to ok.dempsey píše:To nie je pravda. Každý používa iné nastavenie a zrejme o tom ani nevie. O rôznych starých nekompatibilných settingoch ani nepíšem....
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ano - nie vo vsetkych verziach mgcamd-u idu nahravat vsetky programy.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
Norbi44
- Nováček

ano, mas pravdu. niekedy ked spravis viac nahravok z tej istej stanice skusobne, potom sa obcas stava ze mas fail to record. Treba ich vymazat (tie cerstve nahravky, ev. ani nemusis-ja som ich vzdy mazal) a potom staci len restartovat. nemusis robit tovarko ani settings. Este som na to neprisiel, preco je tomu tak.mccase69 píše:Nechci se hádat,ale myslím si že tím to není.Kolikrát se stalo že jsem udělal zkušební nahrávku která šla,pak ještě jednu ze stejné stanice a ta m už se objevilo Fail to Record.Továrko,restart.překopírování stanic z PC a zase to šlo.