doplnim aj do tohto vlakna, ze po vymene sci.ko v novom var sa javi vsetko v poriadkutulino píše:ciastocne pomohlo toto:
s nainstalovynm fw 1.07.83 reset do tovarenskeho nastavenia, nastavit na jeden krat vsetko vratane pokusu o naladenie aspon jednej frekvencie, potom pozadovane nastavenie celeho menu, vypnut, zapnut, load FDU settingu
zda sa, ze si dokonca pamata posledne pozerany program a dokonca aj zmeny v nastaveni (menu), co bol problem najma s HDD ako zariadenie pre zaznam
obnovila sa mi funkcnost Vformat
ziskal som ale dva problemy:
- mrznutie "zakodovany program" pri pozeranom programe, ccakazdych 15 minut (velmi hruby odhad)
upodozrievam nejaky problem medzi fw a novym odlahcenym var, doteraz som pouzival ten stary var a "zakodovany program" som poznal len pri/po prepinani
- calibracia casu pri starte, pomerne zdlhave, doteraz sa nezobrazovala a mal som aj predtym nastavene casu "automaticke", mozno sa len nezorazovalo hlasenie o kalibracii (?)
(jedine HBO sa mi v noci kusalo, ale tam mali problem so zvukom i obrazom -televizor samovolne hlasil zmenu formatu 16:9 pocas pozerania, zvuk vypadaval, asi problem zakladeho uplinku)
nove sci.ko je z tohto vlakna: viewtopic.php?f=173&t=4483 a zvolil som jednocitackovu verziu, kedze druhu nemam spojazdnenu (upravenu ani vymenenu), kto ma spojazdnene obe vyskusajte druhe - ale tam asi problem nenastaval (?), pretoze tam malo byt dvojcitackove sci.ko (grantec)
EDIT - DOPLNENIE:
tak za cely den, co som si vsimol sa to seklo iba 1x