Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: E-MAIL
Klikni na fóre na tlačítko Hledat - napíš čo chceš nájsť a daj vyhľadať...
viewtopic.php?f=76&t=4325

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čau je tam jenom zmínka o tom , že se má změnit nějaká koncovka ale jak se k ní dostat když je obrazovka černá to teda netušímdempsey píše:Klikni na fóre na tlačítko Hledat - napíš čo chceš nájsť a daj vyhľadať...
- ftom
- Mírně pokročilý

hovňajs, čti to celé. ubereš .template z názvu (to je ta tvoje změna koncovky) pak ten xml nakopíruješ do adresáře mailee pluginu a nastavíš parametry pomocí ACC manageru. Pokud nemáš ACC manager tak ještě před kopírováním růčo dopiš nastavení tvého email účtu, třeba notepadem.Kessn píše:Čau je tam jenom zmínka o tom , že se má změnit nějaká koncovka ale jak se k ní dostat když je obrazovka černá to teda netušímNevíte někdo jak se to má nastavit
V PC přes sít' , nebo jinak
Dík všem za rady Lád'a. :sad:
ČTI ČTI pak se ptej, v tomhle s místníma adminama souhlasím....
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čau tak jsem to několikrát četl , ale jak se tam mám dostat abych to mohl změnit když černá obrazovka to jsem tam nenašel :sad: .ftom píše:hovňajs, čti to celé. ubereš .template z názvu (to je ta tvoje změna koncovky) pak ten xml nakopíruješ do adresáře mailee pluginu a nastavíš parametry pomocí ACC manageru. Pokud nemáš ACC manager tak ještě před kopírováním růčo dopiš nastavení tvého email účtu, třeba notepadem.Kessn píše:Čau je tam jenom zmínka o tom , že se má změnit nějaká koncovka ale jak se k ní dostat když je obrazovka černá to teda netušímNevíte někdo jak se to má nastavit
V PC přes sít' , nebo jinak
Dík všem za rady Lád'a. :sad:
ČTI ČTI pak se ptej, v tomhle s místníma adminama souhlasím....
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Mění se to přes síť ,třeba programem RCC jinak Jon to tam popisuje včetně obrázku

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj program RCC jsem nikde nenašel , tak jsem to zkusil Total Commanderem http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59523031 a ten soubor ve kterém se to má změnit tam vůbec neníThomik1 píše:Mění se to přes síť ,třeba programem RCC jinak Jon to tam popisuje včetně obrázku
-
Thomik1
- Moderátor

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj program RCC jsem nainstaloval ale ani v něm http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59532001 ten soubor není zobrazilo se to jako v Total Commanderu jak mám tedy změnit ten soubor abych mohl E-MAIL zprovoznit? Děkuji všem za rady. Lád'a. :sad:Kessn píše:Ahoj program RCC jsem nikde nenašel , tak jsem to zkusil Total Commanderem http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59523031 a ten soubor ve kterém se to má změnit tam vůbec neníThomik1 píše:Mění se to přes síť ,třeba programem RCC jinak Jon to tam popisuje včetně obrázku
Kde , nebo jak to mám změnit
Dík všem Lád'a. :sad:
-
Thomik1
- Moderátor

Pokud ho tam nemáš pak to stáhni ještě jednou viewtopic.php?f=160&t=4299 a přes RCC ho tam přidej pouze tento soubor (accounts.xml.template) a nezapomen zkrátit název na accounts.xml 

- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak jsem tam vložil ten zkrácený soubor a naběhlo to http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59552531 , ale jak mám nastavit e-mailový účet? Ovladačem jde jen pohybovat šipkama nahoru a dolů mezi dvěma okny account name a když zmáčknu OK , tak zase zčerná obrazovkaThomik1 píše:Pokud ho tam nemáš pak to stáhni ještě jednou viewtopic.php?f=160&t=4299 a přes RCC ho tam přidej pouze tento soubor (accounts.xml.template) a nezapomen zkrátit název na accounts.xml
- tear12
- Mírně pokročilý

Nastavení emailového účtu uděláš právě v tom souboru accounts.xml, přes ftp si ho stáhni do PC a zedituj ho v nějakém textovém editoru, nepoužívej notepad z windows, použij Notepad++ nebo pspad, tam už místo údajů co tam jsou, vložíš svoje a pak ho upravený pošli zpátky bo boxuKessn píše:Ahoj tak jsem tam vložil ten zkrácený soubor a naběhlo to http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59552531 , ale jak mám nastavit e-mailový účet? Ovladačem jde jen pohybovat šipkama nahoru a dolů mezi dvěma okny account name a když zmáčknu OK , tak zase zčerná obrazovkaThomik1 píše:Pokud ho tam nemáš pak to stáhni ještě jednou viewtopic.php?f=160&t=4299 a přes RCC ho tam přidej pouze tento soubor (accounts.xml.template) a nezapomen zkrátit název na accounts.xmlJak tam tedy nastavit ty údaje zkusil jsem to programy RCC a Totalem a nikde to nastavit nejde. Prosím všechny kdo s tím mají zkušenosti o radu. Lád'a :sad:
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak tohle je nad moje síly :sad:. Zkusil jsem to změnit v programech OpenOffice 3.0 a MicrosoftOffice 2003 a ani v jednom nejdou změnit ty údaje. Tak ted' už musím jen čekat jestli v novém firmware nebude tato funkce zprovozněna na ovladači je pro E-MAL tlačítko :sad: Děkuji všem za rady Lád'a.tear12 píše:Nastavení emailového účtu uděláš právě v tom souboru accounts.xml, přes ftp si ho stáhni do PC a zedituj ho v nějakém textovém editoru, nepoužívej notepad z windows, použij Notepad++ nebo pspad, tam už místo údajů co tam jsou, vložíš svoje a pak ho upravený pošli zpátky bo boxuKessn píše:Ahoj tak jsem tam vložil ten zkrácený soubor a naběhlo to http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59552531 , ale jak mám nastavit e-mailový účet? Ovladačem jde jen pohybovat šipkama nahoru a dolů mezi dvěma okny account name a když zmáčknu OK , tak zase zčerná obrazovkaThomik1 píše:Pokud ho tam nemáš pak to stáhni ještě jednou viewtopic.php?f=160&t=4299 a přes RCC ho tam přidej pouze tento soubor (accounts.xml.template) a nezapomen zkrátit název na accounts.xmlJak tam tedy nastavit ty údaje zkusil jsem to programy RCC a Totalem a nikde to nastavit nejde. Prosím všechny kdo s tím mají zkušenosti o radu. Lád'a :sad:
- tear12
- Mírně pokročilý

Zedituj to v pspad nebo notepad++ a to následovně:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <accounts>
- <account>
<name>xxxx</name> - místo xxx zadej jméno účtu
<server>pop3 nebo imap</server> - zadej server pro příchozí poštu např. pop3.seznam.cz
<type>pop3 nebo imap</type> - sem zadej typ serveru většinou to je pop3 nebo imap (zjistíš v nastaveních e-mailového klienta v pc
<username>xxxx</username> - místo xxx zadej přihlašovací jméno pro přístup k mailu
<password>xxx</password> - místo xxx zadej heslo k mailu
</account>
pokud máš víc účtů tak takhle podobně vytvoř další účty
- <account>
<name></name>
<server></server>
<type>pop3</type>
<username></username>
<password></password>
</account>
</accounts>
moje komentáře k tomu nepiš.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <accounts>
- <account>
<name>xxxx</name> - místo xxx zadej jméno účtu
<server>pop3 nebo imap</server> - zadej server pro příchozí poštu např. pop3.seznam.cz
<type>pop3 nebo imap</type> - sem zadej typ serveru většinou to je pop3 nebo imap (zjistíš v nastaveních e-mailového klienta v pc
<username>xxxx</username> - místo xxx zadej přihlašovací jméno pro přístup k mailu
<password>xxx</password> - místo xxx zadej heslo k mailu
</account>
pokud máš víc účtů tak takhle podobně vytvoř další účty
- <account>
<name></name>
<server></server>
<type>pop3</type>
<username></username>
<password></password>
</account>
</accounts>
moje komentáře k tomu nepiš.
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
Upravíš to priamo v programe RCC . Tvoja emailová adresa a heslo k mailovej adrese
Ja som tam dal email - satdigitalne@azet.sk (tam si daj svoju xx@xxx.xx )
Heslo – 005jon (tam si daj svoje xxxxx )
Heslo – 005jon (tam si daj svoje xxxxx )
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.