Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Ahoj nevíte někdo jak zprovoznit e-mail http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 160&t=4299 v AZBOXU po nainstalování a spuštění v plug-in je jen černá obrazovka :sad: Dík všem za rady. Lád'a

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: E-MAIL

Příspěvek od dempsey »

Klikni na fóre na tlačítko Hledat - napíš čo chceš nájsť a daj vyhľadať...

viewtopic.php?f=76&t=4325

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

dempsey píše:Klikni na fóre na tlačítko Hledat - napíš čo chceš nájsť a daj vyhľadať...

viewtopic.php?f=76&t=4325
Čau je tam jenom zmínka o tom , že se má změnit nějaká koncovka ale jak se k ní dostat když je obrazovka černá to teda netuším :?: Nevíte někdo jak se to má nastavit :?: V PC přes sít' , nebo jinak :?: Dík všem za rady Lád'a. :sad:

ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

Kessn píše:Čau je tam jenom zmínka o tom , že se má změnit nějaká koncovka ale jak se k ní dostat když je obrazovka černá to teda netuším :?: Nevíte někdo jak se to má nastavit :?: V PC přes sít' , nebo jinak :?: Dík všem za rady Lád'a. :sad:
hovňajs, čti to celé. ubereš .template z názvu (to je ta tvoje změna koncovky) pak ten xml nakopíruješ do adresáře mailee pluginu a nastavíš parametry pomocí ACC manageru. Pokud nemáš ACC manager tak ještě před kopírováním růčo dopiš nastavení tvého email účtu, třeba notepadem.

ČTI ČTI pak se ptej, v tomhle s místníma adminama souhlasím....

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

ftom píše:
Kessn píše:Čau je tam jenom zmínka o tom , že se má změnit nějaká koncovka ale jak se k ní dostat když je obrazovka černá to teda netuším :?: Nevíte někdo jak se to má nastavit :?: V PC přes sít' , nebo jinak :?: Dík všem za rady Lád'a. :sad:
hovňajs, čti to celé. ubereš .template z názvu (to je ta tvoje změna koncovky) pak ten xml nakopíruješ do adresáře mailee pluginu a nastavíš parametry pomocí ACC manageru. Pokud nemáš ACC manager tak ještě před kopírováním růčo dopiš nastavení tvého email účtu, třeba notepadem.

ČTI ČTI pak se ptej, v tomhle s místníma adminama souhlasím....
Čau tak jsem to několikrát četl , ale jak se tam mám dostat abych to mohl změnit když černá obrazovka to jsem tam nenašel :sad: .

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Mění se to přes síť ,třeba programem RCC jinak Jon to tam popisuje včetně obrázku
Obrázek

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Thomik1 píše:Mění se to přes síť ,třeba programem RCC jinak Jon to tam popisuje včetně obrázku
Obrázek
Ahoj program RCC jsem nikde nenašel , tak jsem to zkusil Total Commanderem http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59523031 a ten soubor ve kterém se to má změnit tam vůbec není :!: Kde , nebo jak to mám změnit :?: Dík všem Lád'a. :sad:

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Thomik1 »

Fakt nééé :eek: :eek:

a tohle je co :?: viewtopic.php?f=104&t=3040

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Kessn píše:
Thomik1 píše:Mění se to přes síť ,třeba programem RCC jinak Jon to tam popisuje včetně obrázku
Obrázek
Ahoj program RCC jsem nikde nenašel , tak jsem to zkusil Total Commanderem http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59523031 a ten soubor ve kterém se to má změnit tam vůbec není :!: Kde , nebo jak to mám změnit :?: Dík všem Lád'a. :sad:
Ahoj program RCC jsem nainstaloval ale ani v něm http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59532001 ten soubor není zobrazilo se to jako v Total Commanderu jak mám tedy změnit ten soubor abych mohl E-MAIL zprovoznit? Děkuji všem za rady. Lád'a. :sad:

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Thomik1 »

Pokud ho tam nemáš pak to stáhni ještě jednou viewtopic.php?f=160&t=4299 a přes RCC ho tam přidej pouze tento soubor (accounts.xml.template) a nezapomen zkrátit název na accounts.xml :89:

Obrázek
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Thomik1 píše:Pokud ho tam nemáš pak to stáhni ještě jednou viewtopic.php?f=160&t=4299 a přes RCC ho tam přidej pouze tento soubor (accounts.xml.template) a nezapomen zkrátit název na accounts.xml :89:
Ahoj tak jsem tam vložil ten zkrácený soubor a naběhlo to http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59552531 , ale jak mám nastavit e-mailový účet? Ovladačem jde jen pohybovat šipkama nahoru a dolů mezi dvěma okny account name a když zmáčknu OK , tak zase zčerná obrazovka :!: Jak tam tedy nastavit ty údaje zkusil jsem to programy RCC a Totalem a nikde to nastavit nejde. Prosím všechny kdo s tím mají zkušenosti o radu. Lád'a :sad:

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Kessn píše:
Thomik1 píše:Pokud ho tam nemáš pak to stáhni ještě jednou viewtopic.php?f=160&t=4299 a přes RCC ho tam přidej pouze tento soubor (accounts.xml.template) a nezapomen zkrátit název na accounts.xml :89:
Ahoj tak jsem tam vložil ten zkrácený soubor a naběhlo to http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#59552531 , ale jak mám nastavit e-mailový účet? Ovladačem jde jen pohybovat šipkama nahoru a dolů mezi dvěma okny account name a když zmáčknu OK , tak zase zčerná obrazovka :!: Jak tam tedy nastavit ty údaje zkusil jsem to programy RCC a Totalem a nikde to nastavit nejde. Prosím všechny kdo s tím mají zkušenosti o radu. Lád'a :sad:
Nastavení emailového účtu uděláš právě v tom souboru accounts.xml, přes ftp si ho stáhni do PC a zedituj ho v nějakém textovém editoru, nepoužívej notepad z windows, použij Notepad++ nebo pspad, tam už místo údajů co tam jsou, vložíš svoje a pak ho upravený pošli zpátky bo boxu

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

tear12 píše:
Kessn píše:
Nastavení emailového účtu uděláš právě v tom souboru accounts.xml, přes ftp si ho stáhni do PC a zedituj ho v nějakém textovém editoru, nepoužívej notepad z windows, použij Notepad++ nebo pspad, tam už místo údajů co tam jsou, vložíš svoje a pak ho upravený pošli zpátky bo boxu
Ahoj tak tohle je nad moje síly :sad:. Zkusil jsem to změnit v programech OpenOffice 3.0 a MicrosoftOffice 2003 a ani v jednom nejdou změnit ty údaje. Tak ted' už musím jen čekat jestli v novém firmware nebude tato funkce zprovozněna na ovladači je pro E-MAL tlačítko :sad: Děkuji všem za rady Lád'a.

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Zedituj to v pspad nebo notepad++ a to následovně:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <accounts>
- <account>
<name>xxxx</name> - místo xxx zadej jméno účtu
<server>pop3 nebo imap</server> - zadej server pro příchozí poštu např. pop3.seznam.cz
<type>pop3 nebo imap</type> - sem zadej typ serveru většinou to je pop3 nebo imap (zjistíš v nastaveních e-mailového klienta v pc
<username>xxxx</username> - místo xxx zadej přihlašovací jméno pro přístup k mailu
<password>xxx</password> - místo xxx zadej heslo k mailu
</account>
pokud máš víc účtů tak takhle podobně vytvoř další účty
- <account>
<name></name>
<server></server>
<type>pop3</type>
<username></username>
<password></password>
</account>
</accounts>

moje komentáře k tomu nepiš.

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Upravíš to priamo v programe RCC . Tvoja emailová adresa a heslo k mailovej adrese
Upravit.jpg
mailee.jpg
Ja som tam dal email - satdigitalne@azet.sk (tam si daj svoju xx@xxx.xx )
Heslo – 005jon (tam si daj svoje xxxxx )
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“