verze FW versus Multicas

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: verze FW versus Multicas

Příspěvek od dempsey »

V mojej poslednej zálohe je starší mgcamd a ten nepodporuje cccam klienta. Pre cccam klienta použi MultiCAS

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Aha tak tim se to vysvetluje. Nicmene Dempsey nenapada te cim by mohlo byt to postupne zhorsovani Multicasu a padani, ktere ma vice nas nestastniku? Nenapada mne vubec nic, protoze opravdu mam vzdy prakticky cisty box a nic nez tvoji zalohu do boxu neinstaluju nasledne po standardni operaci Delete AA, upgrade FW a factory reset. Samozrejme chapu, ze to muze byt ovlivneno i tim na jaky cccam server se pripojujeme, ale minimalne u mne vim spolehlive, ze treba dreambox na ten samy server problemy nema :-( a co vic krome padani na kanalech, ktere jdou jsou i kanaly, ktere na azboxu nejdou vubec a dream si s nimi poradi. Jeste mne napadl asi uplny nesmysl, zda to nemuze souviset se swapem, ktery nepouzivam tedy respektive s nejakym zahlcenim vzhledem k tomu, ze se to stane po case.
Dik za pripadne rady

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
blackie Slovakia
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od blackie »

Tak som dnes vymazal Multicas, nahral Dempseyho zalohu a problemy pri sledovani TV s kartou Skylink v internej citacke sa zdaju byt vyriesene, mgcamd+newCS funguju dobre. Mal som to urobit davno, ale stale som veril, ze to sposobuje firmware a nie MultiCAS.

AZbox HD Elite rev.3@OpenATV 6.1, Sony KDL-32W4000, Skylink, 2xLNB Chess Ed.3@Maximum E-85(19E+23,5E)
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“