Zdielanie Lan

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

onisud
Nováček
Nováček

Re: Zdielanie Lan

Příspěvek od onisud »

Ja by som to skusil aj naopak, arivu nemam, ale mala by ist ako newcamd server, v HD boxe mgcamd ... spolahlivost treba otestovat. Mne sa zatial tiez HD box ako spolahlivy kartovy server neosvedcil.

DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100
5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od 5738 »

onisud píše:Ja by som to skusil aj naopak, arivu nemam, ale mala by ist ako newcamd server, v HD boxe mgcamd ... spolahlivost treba otestovat. Mne sa zatial tiez HD box ako spolahlivy kartovy server neosvedcil.

Toto som uz mal podobne zapojene a problem bol taky ze ked sa ten server ariva 200 HD zapinal tak prestal ist nesiel cca na 30 sekund kym to startovalo a potom som musel zapnut a vypnut clientov

v tomto pripade to mam riesene lepsie na ten HD BOX 9100 sa da pripojit x clientov a frci to ale nestiha po nejakom case sledovania jedneho programu a po prepnuti to vie zakodovat a sem tam aj pri pozerani nejakeho programu sa to zakoduje cca 5 - 15 s sa to rozkoduje

cize komunikacia je pomala moj napad je taky aby sa to zrychlilo cca na kazdych 2 - 3 sekundy ak je to mozne

onisud
Nováček
Nováček

Příspěvek od onisud »

5738 píše:Toto som uz mal podobne zapojene a problem bol taky ze ked sa ten server ariva 200 HD zapinal tak prestal ist nesiel cca na 30 sekund kym to startovalo a potom som musel zapnut a vypnut clientov
Neviem, co tym myslis, server by samozrejme mal ist nepretrzite, netusim, ci ariva zdiela aj pri standby, to si musis overit, ak nie, tak nevypinat. Mne newcs so skylink kartou nesiel a pri oscame sa mi to tiez nepodarilo spolahlivo vyladit.

DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

chlapci tu arivu dajte cez router - ak robi problem,alebo na HDBOX ako server si nainstalujte samostany OSCAM s povolenym dvbapi .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
5738 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od 5738 »

onisud píše:
5738 píše:Toto som uz mal podobne zapojene a problem bol taky ze ked sa ten server ariva 200 HD zapinal tak prestal ist nesiel cca na 30 sekund kym to startovalo a potom som musel zapnut a vypnut clientov
Neviem, co tym myslis, server by samozrejme mal ist nepretrzite, netusim, ci ariva zdiela aj pri standby, to si musis overit, ak nie, tak nevypinat. Mne newcs so skylink kartou nesiel a pri oscame sa mi to tiez nepodarilo spolahlivo vyladit.
Ariva zdiela aj pri standbay ale problem je taky ked zapinas server ariva tak ti clientov zakoduje proste to asi tak vyzerena ze ked sa spusta ten soft na procesore arivy tak stopne vsetky fukncie casto mi to takto blaznilo a preto som riesil HD Box server a ariva client. HD Box sa rozbehne v pohode a nekoduje to nikdy len je tu ten problem ze to trva kym posle ecm na clientov a to riesim aby sa to urychlo lebo je to des ked pozeras nieco a ti to samo od seba zakoduje a to nevravim ked to prepinam vtedy to uplne nestiha

Mal som to aj na test cez net na chalupe a niekedy to slo 3 hod v kuse a niekedy kazdych 20 min zakodovane na jednom programe alebo pri prepinany na druhy kanal to sem tam zakodovalo

Proste tych 5 sekund je vela a ci sa to neda skratit na 2 ale 1 sekundu aby to slapalo v pohode
Naposledy upravil(a) 5738 dne 24 črc 2010, 13:35, celkem upraveno 1 x.

5738 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od 5738 »

grantec píše:chlapci tu arivu dajte cez router - ak robi problem,alebo na HDBOX ako server si nainstalujte samostany OSCAM s povolenym dvbapi .
a newcamd mi pojde s oscam ? a co treba dat do tych povoleny ked mam kartu skylink bielu ?

Dik

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

najskor si musis ten Oscam nastudovat - je tam toho k nemu popisane statocne. Keby si to co i len raz cital, taka otazka ti nepride ani na rozum .

5738 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od 5738 »

grantec píše:najskor si musis ten Oscam nastudovat - je tam toho k nemu popisane statocne. Keby si to co i len raz cital, taka otazka ti nepride ani na rozum .
Cital som to tam vsetko a len som bol zvedavy na tu kombinaciu ale to nic neries.

Mala otazka ked som rozbehal oscam co sa mi podarilo na prvy sup co som ostal prekvapeny

v moduloch cize v pluginoch je oscam-start a oscam-stop samozrejme som spustil oscam start ale v statuse mi nepise nic nie je tam ze stardet cize spustene je to nejaka chyba inak je automaticky spustani

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

nieje tam ziadna chyba - je to len script, oscam je schovane v adresary /var/bin/oscam/ a kedze proces s ocams star neexistuje, nemoze vypisat jeho spustenie . ale funguje.

5738 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od 5738 »

grantec píše:nieje tam ziadna chyba - je to len script, oscam je schovane v adresary /var/bin/oscam/ a kedze proces s ocams star neexistuje, nemoze vypisat jeho spustenie . ale funguje.
a teraz este jedna otazka ktory z tychto serverov je naj teda respekt. najrychlejsi a nastabilnejsi teda najrychlejsie posle udaje a nepada ?

Camd3.3 Camd3.5 Camd3.5 TCP Newcamd Radegast Cccam ?

a co znamenaju tieto parametre

Clienttimeout:

Fallbacktimeout:

Clientmaxidle:

Cachedelay:

Bindwait:

Resolvedelay:

dokaze niektory z tychto parametrov zmenit rychlost posielania ecm

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

5738 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od 5738 »

Už mám prvý problém pri pozeraní ta3 a spätného prepnutia na napr. markízu píše zakódované a nie a nie sa to rozbehnúť !!

po vypnutí prijímača a zapnutí všetko ok

5738 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od 5738 »

5738 píše:Už mám prvý problém pri pozeraní ta3 a spätného prepnutia na napr. markízu píše zakódované a nie a nie sa to rozbehnúť !!

po vypnutí prijímača a zapnutí všetko ok

Halooooooooooooooooooo

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Čítaj pravidlá fóra viewtopic.php?f=109&p=17152#p17152
Bod číslo 11

A inak zúfalosť Ťa neoprávňuje zakladať duplicitné témy

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

vo verzii fw 1.08.22 ostava dvbapi stale online.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“