Zvuk na TV přes koax. TV-out

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Huskyjbc
Nováček
Nováček

Re: Zvuk na TV přes koax. TV-out

Příspěvek od Huskyjbc »

kulhanek píše:
Huskyjbc píše:Podívej se na vlákno o nahrávání, po Dempsyeho radě, už to dokážu přehrát - z malého menu na ovladači, jinak to nejde, ale hlavně, že to jde. Měl sem s přehráváním ten samý problém...
"vlákno o nahrávání" asi zrovna krátký nebude, spíš tipuju, že přečíst ten prales bude na pár dní...
Vlákno o nahrávání má 2 stránky a když se podíváš na poslední 2 nebo 3 příspěvky, najdeš to...
Mě časovač z EPG funguje bez probléml, nemám zatím ověřeno probuzení ze stanby, mám box asi 5 dní, ale jsem z něj docela nadšenej. Chyby se najdou všude, je to docela složitá mašina a zvládnout ji mi chvíli potrvá, ale líbí se mi.
Včera sem propojil CRT TV v kuchyni přes tv out a bez problémů mi jde, nic sem nenastavoval, pouze sem naladil TV....

AZ Box Premium, HDD Seagate 320GB, Open PLI 2.1, Skylink, motor SG 2100
kulhanek
Nováček
Nováček

Re: Zvuk na TV přes koax. TV-out

Příspěvek od kulhanek »

Blackfire píše:Chyba nie je v AZBOXE, ja takto fungujem v inej izbe na CRt viac ako rok a zatiaľ ani jeden FW nemal problém so zvukom či obrazom. Dnes ti pozriem presné nastavenie, ale jediné čo som pri modulátore menil bnolo číslo kanála, všetko ostatné ostalo pôvodné. Niekedy na inom STB (Illusion sa stávalo, že niektoré kanáli modulátora drnčali).
Nějak se mi nechce věřit, že by se to na kanálech 21 a 69 chovalo stejně blbě a někde mezi tím to šlapalo :107: . Připomínám - obraz i zvuk jsou do vypnutí AzBoxu v poho, po vypnutí a zapnutí (nebo uspání) jde jen obraz, zvuk šumí. A to až do několikerého pokvrdlání normy RF zvuku v AzBoxu. Mě připadá, že ten problém v AzBoxu vzniká.

Ještě mě napadá - že bych měl vadnej kus?

Rozhodně jdu otestovat problém s jinou TV.

:106: :106:

S jinou TV to šlape bez jakýchkoli problémů !!! Zajímavé, tedy aspopň pro mudrce od Panasoniců, určitě by přišli na nějaký logický důvod, proč ta TV ztratila zvuk. To pašák Samsung si ho bez problémů udržel :87: .

A že se dneska daří - už vím i důvod, proč mi AzBox nenahrával. Stačí pozorně číst na fóru a člověk to najde: Nahrávat se nedá s povolenými zápisy! Takže jsem obnovil pluginy z viewtopic.php?f=159&t=4031 (podruhé díky Dempseymu) a hned se to chytlo.

Někomu se může hodit pozitivní reference:

Seagate SV35.5 1TB HDD, SATA/300, 7200 RPM, 32MB cache, ATA-7, 24x7
P/N: ST31000525SV

(formátovanej samozřejmě přímo v AZ, bez změny čehokoli)

Na úplnej závěr díky všem zúčastněným a hlavně fóru za to, že tu je!

:115: :115:

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“