Vyzkousel jsem uz nekolik orig. firmware, na 4890 jsme fungoval celkem dlouho, na běžné sledování to stacilo, prepinani fakt otresny! jiny funkce jsem moc nevyuzival az na cccam.
ted asi mesic jedu na E2 RC1! mam premium HD!
* prepinaní je v pohode (2 vteriny)
* obraz bezproblemu (astra 23,5)
* jedine co bylo fakt spatne byl standby
* ale proste bezne koukani, zap, vyb, prepnout, ubrat hlasitost funguje fakt pěkne, jsem spokojenej!
pokud ted pridaj nahravani a streaming, a nastaveni AV, tak neni co resit, a za cenu okolo 5 tis za elite myslim super prijimac! s E2!
howgh!
Petr
Neznam horsi vec nez AZ Box Elite HD
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
tresik
- Nováček

-
spacekkt
- Nováček

Re: Neznam horsi vec nez AZ Box Elite HD
Treba AB Ipboxy vse co slibujou jede hned po zapnuti do zasuvky a stouralove si muzou dat jeste vykonejsi a vychytanejsi FW.Rip z blueray jsem jeste nezkousel ale HD kamera OK. Dokonce pres eSata pripojena vypalka hned smazi DVD z toho co jsem nahral.O tom se AZ muze jen zdat. U ostatnich prijimacu se meni disto protoze pribude nejaka dalsi fce. Ne proto aby fungovaly ty na krabici napsane...Uz tri dny se nerozciluju kvuli nicemu jinymu.To jsem jeste nezazil.
Proc nejde nahrvat na sitove disky??? Ani na IDE disk pripojeny misto DOMu ??? Nechapu...
Proc nekdy nejde prehrat to AZbox sam nahral? Neni to trochu moc nedostatku najednou??
O Youtube nemluve...Nebo snd vite o FW ktery to umi???
Deam je dream ale i 500 HD je porad dost v kurzu...
Ipbox jsem nikdy neresetoval, nepehrejva se ZAP okamzitej nahrava najednou az 6 kanalu SD myslim 1 nebo 2 HD a muzu pritom cucet na nco jineho. WWW rozhrani hned k dispozici... Hlavne funkcni...
Mrknete sem na to video:
http://www.tvdigitalne.cz/ab-ipbox-9900-hd-black.html
Je levnejsi nez AZ HDplus ale funguje mkv prehrava...Jdu si ho odnekud objednat...To musim mit
Ted mi prijde nejaka HD china s diskem na beta test tak jsem zvedav jestli bude lepsi nez AZ.
Nechapu, jak nekdo mohl neco jako je AZ box vypustit mezi lidi v tomhle stavu...
Zelezo je dobre, jen ten vyvojarskej tym bude banda id.... Zkusim v tom AZku prelozit dnes distro z IPboxu. Je na sejnem kernelu co Enigma2 mozna to pojede. Vecer si s tim budu hrat...Pokud to pojede dam Vam to k testovani...
Proc nejde nahrvat na sitove disky??? Ani na IDE disk pripojeny misto DOMu ??? Nechapu...
Proc nekdy nejde prehrat to AZbox sam nahral? Neni to trochu moc nedostatku najednou??
O Youtube nemluve...Nebo snd vite o FW ktery to umi???
Deam je dream ale i 500 HD je porad dost v kurzu...
Ipbox jsem nikdy neresetoval, nepehrejva se ZAP okamzitej nahrava najednou az 6 kanalu SD myslim 1 nebo 2 HD a muzu pritom cucet na nco jineho. WWW rozhrani hned k dispozici... Hlavne funkcni...
Mrknete sem na to video:
http://www.tvdigitalne.cz/ab-ipbox-9900-hd-black.html
Je levnejsi nez AZ HDplus ale funguje mkv prehrava...Jdu si ho odnekud objednat...To musim mit
Ted mi prijde nejaka HD china s diskem na beta test tak jsem zvedav jestli bude lepsi nez AZ.
Nechapu, jak nekdo mohl neco jako je AZ box vypustit mezi lidi v tomhle stavu...
Zelezo je dobre, jen ten vyvojarskej tym bude banda id.... Zkusim v tom AZku prelozit dnes distro z IPboxu. Je na sejnem kernelu co Enigma2 mozna to pojede. Vecer si s tim budu hrat...Pokud to pojede dam Vam to k testovani...
-
j3nda
- Pokročilý

youtube jede na nejnovejsim fw 5209 a na starsich pomoci prepsani dvou souboru ktere jsou z nej vykuchane
v tech starsich bylo take puvodne funkcni, ale delali zmenu na serveru
hledej youtube5209.tar je to v nem - momentalne funkcni
ABcko mi uz nesmi do baraku, minule mi odeslo hnedka po zaruce - dojelo na nekvalitni kondiky ve zdroji
a ty kytky na nem jsou priserny, jinak uznavam na tom videu to nevypada zle
Naposledy upravil(a) j3nda dne 14 led 2011, 14:35, celkem upraveno 1 x.
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
- kapitan.iglo
- Nováček

Konečně čerstvý vítr v mlhavém údolí.... Tohle vlákno se mi míbí, jen tak dál. 
AZBox HD Premium Combo, FUBA AL85, multifeed (13E - 28,5E)
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mne sa len paci, ako tu niekto stale place, ze mu nejde youtube, a je tak lenivy, ze si nevie precitat, ako ho rozchodit, dokonca tu na fore niekto (teda ja) prisiel na to vycucanie youtube z funkcnych fw do fw, ktore ma ine vyhody :-)
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
spacekkt
- Nováček

Ipbox se da koupit i bez tech kytek...
Mmt na youtube prdim. To je to co od prijimace chcu nejmin...Nesnsim to zadavani dalk.ovldacem...Ale proc to nenahrava na sit.disk? Proc to po sobe neprehraje zaznam kdyz uz to nahrava??? To je taky na foru??
ale
Proc budu kuchat neco co nefunguje a davat to do neceho kde zas nefunguje neco dalsiho??? Prijde mi to zvrhle jen to zase tvori dalsi a dalsi chyby. Ale to je spise problem vyvojaru ne useru...Nechapu proc uz jim to fungovalo a v nove verzi to nebeha???
Sakra 5 litru zas neni tak malo za neco co si musis dodelat sam s nejistym vysledkem... Dnes koupis to co AZ radoby umi kolem 2tacu a ma to i CAMy. Neni to linuxu ale beha to dobre.
Kdybys cas straveny na opravou bugu AZka venovl necemu za penize tk uz mas davno DREAM 8000 doma a AZ bys venoval svemu nejvetsimu nepriteli jako dokonalou pomstu.Uz jsem prosel for na netu hromadu i EN a RU a stejne neexistuje nic u ceho by nebylo napsano: po hodine zapaseni vam pobezi toto ale porad jeste ne toto a tohle diky tomu zacne byt mozna nestabilni...
Tak a ted mluv...
Mmt na youtube prdim. To je to co od prijimace chcu nejmin...Nesnsim to zadavani dalk.ovldacem...Ale proc to nenahrava na sit.disk? Proc to po sobe neprehraje zaznam kdyz uz to nahrava??? To je taky na foru??
ale
Proc budu kuchat neco co nefunguje a davat to do neceho kde zas nefunguje neco dalsiho??? Prijde mi to zvrhle jen to zase tvori dalsi a dalsi chyby. Ale to je spise problem vyvojaru ne useru...Nechapu proc uz jim to fungovalo a v nove verzi to nebeha???
Sakra 5 litru zas neni tak malo za neco co si musis dodelat sam s nejistym vysledkem... Dnes koupis to co AZ radoby umi kolem 2tacu a ma to i CAMy. Neni to linuxu ale beha to dobre.
Kdybys cas straveny na opravou bugu AZka venovl necemu za penize tk uz mas davno DREAM 8000 doma a AZ bys venoval svemu nejvetsimu nepriteli jako dokonalou pomstu.Uz jsem prosel for na netu hromadu i EN a RU a stejne neexistuje nic u ceho by nebylo napsano: po hodine zapaseni vam pobezi toto ale porad jeste ne toto a tohle diky tomu zacne byt mozna nestabilni...
Tak a ted mluv...
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ok, takze najjednoduchejsie riesenie pre teba je predat azbox a kupit to, o com si myslis, ze s tym problem mat nebudes (dnes uz dm8000 kupis okolo 800 eur :-).
jednoduche. daj inzerat aj na toto forum, velmi rychle azbox predas ...
thread closed, problem solved :-)
jednoduche. daj inzerat aj na toto forum, velmi rychle azbox predas ...
thread closed, problem solved :-)
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd