V com je problem ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
satelitak
Nováček
Nováček

V com je problem ?

Příspěvek od satelitak »

Nemozem nahrat do AZBOXU posledne off. firmware.V USB FAT32 MAM PATCH.BIN.

BOOTING - CHEEKING-SLEEP15S-UPDATE USB NA TV MAM : LAST UPDATING IS FAIL /ERROR=1/
PLEASE SELECT UPDATE MEHOD 5 MOZNOSTI - DAM FORMAT APPLICATON AREA -FORMATING DONE- DAM UPDATE USB A KONCIM HLASKOV:

THERE IS NO VALID PARTITION IN USB STORAGE USE USB STORAGE WITH FAT32 FILESYSTEM

SKUSIL SOM NIEKOLKO USB KLUCOV NO BEZ USPECHU.V COM MAM PROBLEM ZE TO TAM NEMOZEM DOSTAT?

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: V com je problem ?

Příspěvek od paleaaro »

Mal som rovnaky problem, ked som isiel spat z E2 RC5.
Tiez som skusal az 5 USB key FAT32 a na kazdy kluc vytvoril box 5 alebo 6 particie a patch.bin zmazal.
Ked som vlozil USB do PC tak som videl jednu 64MB particiu, tu som znova naformatoval na FAT32 a nakopiroval patch.bin, potom to uz islo

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
satelitak
Nováček
Nováček

Příspěvek od satelitak »

paleaaro píše:Mal som rovnaky problem, ked som isiel spat z E2 RC5.
Tiez som skusal az 5 USB key FAT32 a na kazdy kluc vytvoril box 5 alebo 6 particie a patch.bin zmazal.
Ked som vlozil USB do PC tak som videl jednu 64MB particiu, tu som znova naformatoval na FAT32 a nakopiroval patch.bin, potom to uz islo
HURA DIK POMOHLO.

satelitak
Nováček
Nováček

Příspěvek od satelitak »

satelitak píše:
HURA DIK POMOHLO.
NO SICE UPDATE Z KLUCA PREBEHOL ALE PO REBOOTE SA MI ZNOVA CHCE UPDATOVAT. NENABEHOL MI OFF. FIRMWARE ALE ZNOVA TABULKA PRE UPGRADE .NEVIES V COM JE PROBLEM?

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

A ten USB klíč jsi vytáhnul před rebootem?

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Predpokladam ze USB kluc si vybral ak ano a furt chce upgrade tak vloz kluc a upgrade sprav este raz (tiez som ho musel este raz vykonat)

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
satelitak
Nováček
Nováček

Příspěvek od satelitak »

paleaaro píše:Predpokladam ze USB kluc si vybral ak ano a furt chce upgrade tak vloz kluc a upgrade sprav este raz (tiez som ho musel este raz vykonat)
Ano presne tak, chcelo to 2x upgrade.Dik za pomoc.

solar98
Nováček
Nováček

Příspěvek od solar98 »

Mam podobny problem s USB klucom. Ostalo mi na nom 5 particii, pricom Windows vidi iba 55MB. V spravci diskov sa nedali zostavajuce linuxove particie odstranit. Skusal som format v AZboxe, ten len spojil linuxove 4 do jednej EXT2. Teraz mam na flashke 2 partition 55MB + zbytok a neviem ich nijako spojit. Skusal som aj v Ubuntu Linux no bezvysledne.

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Pouzil som "Super Stick Recovery Tool" v1.0.2.19

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

disk director od acronisu je taky dobrý nástroj na údržbu disků.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
hsotek
Nováček
Nováček

Příspěvek od hsotek »

Zdravim,

mam stejny problem a nemuzu se pres to dostat. AZBOX vytvori 5 partitions na flashce. 4 oddily jsou extended a jeden 60mb je fat16. Oddil s fat16 se mi nedari prevest na fat32. Pokud ho smaznu a vytvorim znovu tak mi azbox pise incorrect format :( Prosim nemuzete mi nekdo kdo se pres to dostal poradit ?
Diky

interfernet
Nováček
Nováček

Příspěvek od interfernet »

Tohleto mi provedla Enigma. Zapomněl jsem po instalaci vytáhnout flashku z USB, měl jsem na ní zálohy pluginů, setting a všecko šlo do /dev/null. :51:

Řešení pod windows je jednoduché - spustit Management počítače a pak ve správě disků (Disc Management) zrušit oddíly na flashce, vytvořit nový v celé velikosti a naformátovat na FAT32.
Pozor, abyste si nezrušili oddíly na pevných discích v PC

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“