Akce výměna karty u Skylinku a SMIT CL+ modul

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Geoo
Nováček
Nováček

Akce výměna karty u Skylinku a SMIT CL+ modul

Příspěvek od Geoo »

Prosím jaký je postup při přechodu s CRW karty na ICE? Nechci si deaktivovat kartu CRW a pak mít týden tma než to rozjedu...

Mám bílou kartu ICE 01 4253 **** akce výměna

Koupil jsem modul (testovaný zde na foru) Obrázek
zasunul do horního slotu obrázkem dolů, karta čipem nahoru a nic žádná inicializace karty ani a nikde nemůžu najít žádné nastavení toho cam modulu, můžete poradit?

První musím kartu ICE zaregistrovat na webovkách skylinku? jinak mi to nepůjde?

Mám Azbox HD premium fw 4890, plugins mgcamd + newcs, multiCAS 1.62d

Díký za pomoc a sorry za možná hlupý dotaz.. :roll:

Geoo
Nováček
Nováček

Re: Akce výměna karty u Skylinku a SMIT CL+ modul

Příspěvek od Geoo »

Tak jsem si zase něco počet v super časopise od SKylinku a vypada to že mi v tom modulu SMIT ta ICE karta asi "určitě" nepojede... pojede tam jen Irdeto karta :D tak aspon mě když tak nakopněte zprovoznění ICE v UNI čtečtce díky sem ja to ale vůůůl ...hhehe :15:

Jirka 76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirka 76 »

Nevím zda poslední verze multicasu 1.7 funguje s ICE kartou, ale předchozí novější verze fungují, ale je potřeba jich otestovat víc, protože některé verze se sekají.

AZBox HD Premium fw.: E2 PLI 2.1 + Vali HD flex , GREEN WD10EADS 1TB 32MB, Ferguson ARIVA 220HD combo, Dreambox DM500s
SAMSUNG UE46B6000
babo12 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od babo12 »

Geoo píše:Prosím jaký je postup při přechodu s CRW karty na ICE? Nechci si deaktivovat kartu CRW a pak mít týden tma než to rozjedu...

Mám bílou kartu ICE 01 4253 **** akce výměna

Koupil jsem modul (testovaný zde na foru) Obrázek
zasunul do horního slotu obrázkem dolů, karta čipem nahoru a nic žádná inicializace karty ani a nikde nemůžu najít žádné nastavení toho cam modulu, můžete poradit?

První musím kartu ICE zaregistrovat na webovkách skylinku? jinak mi to nepůjde?

Mám Azbox HD premium fw 4890, plugins mgcamd + newcs, multiCAS 1.62d

Díký za pomoc a sorry za možná hlupý dotaz.. :roll:

Kartu VÝMENA je potrebné registrovať cez registračný web Skylinku čo najskôr od vloženia do satelitného prijímača, najneskôr však do 20 dní. Registráciu môžu zákazníkovi zrealizovať aj naši partneri - obchodní zástupcovia, ktorí predávajú služby Skylinku vo svojich predajniach satelitnej techniky (zoznam partnerov Skylink).

Po registrácii karty VÝMENA dôjde automaticky k nasledujúcim krokom:

1. Na novú kartu VÝMENA sa prenesú programy z pôvodnej karty, vrátane platených, pričom užívateľ získa plnú aktuálnu ponuku GRATIS, aj keď ju na svojej pôvodnej karte nemal v plnom rozsahu aktivovanú.

2. Pôvodná karta CryptoWorks bude najneskôr do 24 hodín po registrácii deaktivovaná.

DM Two UHD - Opendreambox2.6, DM 800HDseV2 - OpenATV 6.3, VU+ zero4k - VTI 15
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

Geoo, modul SMITH irdeto CI+ funguje bez najmenších problémov aj s ICE kartou Výmena. Je mi divné ako sa ti podarilo dať modul do slotu obrázkom dole? Skús to opačne a kartu tak ako píšeš čipom hore a zrejme ti to pôjde. Mal som už viac modulov od SMITH aj teraz mám doma jeden a žiadny problém.

SlavoF
Nováček
Nováček

Příspěvek od SlavoF »

nepreregistruj pokial to nerozbeháš, musí ísť na nej promo 20 dni tak ako na každej inej /mimochodom ja na preregistráciu teda dôvod nevidím, kým stará karta šlape/
to si zrejme chcel počuť
a na tom module by to malo ísť, chyba bude zrejme len medzi prímačom a operadlom kresla :D , ale bez srandy chip karty smerom k hrubšej stene modulu, ked lepšie pozrieš modul má jednu stenu hrubšiu ako druhú (o pi..in chlp, ale vidno to :31: ) , musíš pozerať z tej strany - ako keby si pozeral do štrbiny kam dávaš kartu :89:

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

tiez si myslim,ze nie je dovod na vymenu.....

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

ja karty (mam 3) naopak menim, nevidim duvod proc nemenit..

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
SlavoF
Nováček
Nováček

Příspěvek od SlavoF »

a vidíš duvod proc menit.. ? , ja ne
čo funguje do toho nevrtaj, urobíš si iba problémy

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

Stejne ji jednou budu muset vymenit. Urcite bude nejake dalsi akce, ale proc ji ted nevyuzit kdyz je vymena zdarma a chci si poridit jednu NEXTtku
Momentalne jedu ve 20 denim free rezimu, tz. ziskal jsem skoro na mesic kompletni nabidku.

Dokonce koukam ze zapisy mam date: 2011/05/03 - 2011/05/23, takze uz by asi nemela fungovat ale porad jede ;)

Ale samozrejme zadnej zasadni duvod pro vymenu zatim neni, ale tak neni zasadni duvod proc ne.
Jedine ceho se bojim je SurtLock pokud to Skylink prezene, chapu ze nechteji sharing na celej panelak, ale domaci sharing by mel byt mozny.

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
SlavoF
Nováček
Nováček

Příspěvek od SlavoF »

ono akože OK, menil som aj ja, ale keď bolo treba (dôvody vysvetlovať nebudem), ked nie je treba tak prečo by som to robil , že
ked klikneš na moj podpis a nájdeš tam "DREAMSKY NXP256HD + SkyLink ICE" tak to uvidíš :)

Geoo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Geoo »

Díky všem za rady... všechno jede tak jak má... moje chyba je v tom že jsem tam ten modul cpal opačně.. ale to jsem se dočetl tady někde na foru... moje poznatky barevným obrázkem nahoru do prvního slotu pak restart zmáčknout OK a chvíli to trvá než se to zesynchronizuje ale maká to zatím skvěle a rychle

ted čekam 20dní promo a pak zaregistruji..

díky všem za radu tedy... :115:

SlavoF
Nováček
Nováček

Příspěvek od SlavoF »

barevným obrázkem nahoru v tomto prípade, určite to nie je pravidlo

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Vy teda musíte mít sílu! To tam snad opačně narvat ani nejde. :roll:

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
vladino001
Nováček
Nováček

Příspěvek od vladino001 »

Ked už tu je o tom debata na kartach ICE ide sharing normalne? ja by som aj zmenil ale mam doma 3 tv a ak ICE sa nebude dat sharovat tak ostanem až pokiaľ ma nevyzvú "že týmto dnom na tu kartu nič nechytím".

AZbox HD Elite OpenRSI - OpenPLI 2.1 with kernel 2.6
19,2 a 23,5 , Skylink ICE , Oscam 1.20 build 7365 CardServer
AB IPBox 9900HD , AB IPBox 55HD , AB Cryptobox 400HD ,AB Cryptobox 500HD, Ferguson Ariva 200
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“