TIMESHIFT

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
mabuze
Nováček
Nováček

TIMESHIFT

Příspěvek od mabuze »

Od firmware 2.11.01 pri stlaceni pauzy a znova zatlaceni sa nespusti normalne prehravanie ale najprv dáka polovična rychlost pri dalšom stlačeni voľajaka tretinova a až na treti krát ide normalne play,robi to aj pri prehravani z hdd Nevie nahodov niekto ako sa tejto chujoviny zbaviť alebo kde to nastavit aby po opätovnom stlaceni pauze islo normalne PLAY a nie tie polovicne rychlosti ?

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: TIMESHIFT

Příspěvek od Thomik1 »

Tedka jsem to zkoušel a trvalo mi to asi 3 sekundy než jsem přišel na to, že po stlačení pauzy stačí zmáčnout PLAY tlačítko a hraje to hned.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
mabuze
Nováček
Nováček

Příspěvek od mabuze »

Thomik1 píše:Tedka jsem to zkoušel a trvalo mi to asi 3 sekundy než jsem přišel na to, že po stlačení pauzy stačí zmáčnout PLAY tlačítko a hraje to hned.
To som samozrejme skušal aj ja hned ako dalsiu moznost asi po 4 sekundach ale po stlaceni Play najprv vyskoči horna lišta s časomierov,po dalšom stlačeni Play sice ide prehravanie normalne ale treba este raz stlacit Play aby horna lišta zmizla čo je dosť otravné :51: ,ale inač si dosť rýchly asi o sekundu :87:

zdent
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdent »

mabuze píše:
Thomik1 píše:Tedka jsem to zkoušel a trvalo mi to asi 3 sekundy než jsem přišel na to, že po stlačení pauzy stačí zmáčnout PLAY tlačítko a hraje to hned.
To som samozrejme skušal aj ja hned ako dalsiu moznost asi po 4 sekundach ale po stlaceni Play najprv vyskoči horna lišta s časomierov,po dalšom stlačeni Play sice ide prehravanie normalne ale treba este raz stlacit Play aby horna lišta zmizla čo je dosť otravné :51: ,ale inač si dosť rýchly asi o sekundu :87:
Přesně takto se mi to chová také. Zatím asi nejrychlejší řešení je 3x za sebou rychle stisknout pause.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“