problém ca modulem prosím o radu
Moderátor: 005jon
-
ARMIN2011
- Nováček

problém ca modulem prosím o radu
Předně zdravím všechny příznivce.Dreamsky mám cca rok.Nejprve jsem používal uni čtečku pro kartu skylink s nabídkou HD programů.Po čase mi z důvodů zasílání kódů od skylinku přestávala vždy po měsíci fungovat nabídka programů. interval se postupně snižoval po cca 2 týdnech Takže jsem zkusil využít CA modul abych měl klid. Zjistil jsem že všechny programi jdou bez problémů, až na Discovery HD CZ. Ten mi prostě ca modul, nebo nevím kde je problém nechce načíst, ale přito např. BRAVA HDTV která má stejné parametry funguje bez problémů.Moje otázka tedy zní jestli jste se s tímto někdo již setkal. Už jsem vyzkoušek 5 různých modulů ale stále stejný výsledek.Karta je v pořádku-na jiném recaiveru běží. Předem mocDíky.
- Steiner
- Pokročilý

Re: problém ca modulem prosím o radu
Ano setkal. Mne napr. aj Travel channel HD v module nejde a v internej čítačke ide - s tou istou kartou.
Riešením môže byť aj firmware v. 1.70 , tam už zápisy na ICE fungujú.
Riešením môže byť aj firmware v. 1.70 , tam už zápisy na ICE fungujú.
„Cross of Iron“
-
ARMIN2011
- Nováček

no to jsem včera zkoušel. Měl jsem 1.52 poté 1.58 a nakonec 1.70 a žádná změna.No nevím.
- Steiner
- Pokročilý

Pre istotu upresním, myslel som to tak, že dať fw. 1.70 a kartu do internej čítačky, nie do modulu.
„Cross of Iron“
-
ARMIN2011
- Nováček

Tak to jo. Jen si myslím, že to pojede do té doby než skylink zase pošle kódy.Přes uni mi to jde. No uvidíme.A tobě to na uni běží jak dlouho_
- Steiner
- Pokročilý

Vo fw. 1.70 prechádzjú zápisy báječne, dokonca som ho za tým účelom začal používať namiesto modulu, ak som potreboval aby zápisy prišli.
Šak o tom tu celú dobu hovorím
Šak o tom tu celú dobu hovorím
„Cross of Iron“
-
zajick
- Nováček

Zdravím, mně zápisy ve 1.70 do Skylink Výměna ICE neprocházejí. Nevíte někdo proč?

-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
-
zarek
- Nováček

Mne v 1.70 zapisy prechadzaju super tovarko som nerobil a seting mam stary takže asi to zaleži na niečom inom.(v uničítačke)
Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x
-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
Bordel sa dostane keď niekto použije zálohu do niekoho iného vtedy začne blbnut celí NXP (prepínanie , EPG, G***re, zápisy ...)
-
zajick
- Nováček

Bloker OFF, továrko samozřejmě provedeno. A zase prd :-)005jon píše:Vypni bloker a dúfam že si spravil Tovarko a nepoužil zálohu.
-
zajick
- Nováček

Tak po dlouhém bádání záhada vyřešena. Stačilo OSCAM ON/ OFF a už to jede. 
-
innos
- Nováček

... mně procházely zápisy (FREESAT by UPC DIRECT - karta po výměně) bez problémů už někdy na jaře (takže starší verze FW), ale pouze do doby, kdy jsem taky zapnul OSCAM... od tý doby ani prd... samozřejmě mě taky napadlo ON/OFF, ale bez úspěchu... takže problém bude někde kolem toho OSCAMU, jen přijít na to, kde...zajick píše:Tak po dlouhém bádání záhada vyřešena. Stačilo OSCAM ON/ OFF a už to jede.
-
5007
- Nováček

innos píše:... mně procházely zápisy (FREESAT by UPC DIRECT - karta po výměně) bez problémů už někdy na jaře (takže starší verze FW), ale pouze do doby, kdy jsem taky zapnul OSCAM... od tý doby ani prd... samozřejmě mě taky napadlo ON/OFF, ale bez úspěchu... takže problém bude někde kolem toho OSCAMU, jen přijít na to, kde...zajick píše:Tak po dlouhém bádání záhada vyřešena. Stačilo OSCAM ON/ OFF a už to jede.
Stejný problém jako u Tebe.
Jedině v 1.31 (Ice Skylink) mi jde zápis automaticky, v těch nových firmware pomůže jedině reautorizace na webu Skylinku a za pár sekund to tam je.
To mě fakt mrzí, protože to takto funguje.
Třeba někdo šikovný na to přijde, ale souhlasím s tím, že je problém někde kolem toho oscamu.
A bude to jen nějaký detail. Když pomůže někomu párkrát "zamrskat s oscamem on-off a už to funguje a dalšímu to takto "nezabere", je fakt divný.
Dreamsky NXP256HD
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě