Dneska jsem přinesl domů nový HD BOX, zapojím potřebné konektory, vložím USB flešku s nejnovějším firmware a hledám, jak bych ji nahrál, protože původní je nějaký hodně starý. Hned po zapnutí a naběhnutí mám na tv okénko s hláškou o firmware, bledě modře je tam můj nový na flešce a mám dvě možnosti - červená stáhnout, žlutá smazat. Tak zmáčknu červené tlačítko na DO, objeví se škála, doběhne do půlky, přeruší se a mám tuhle hlášku: Velikost jednotky musí být větší než 86 MB. Pak se box zřejmě restartuje, protože mám modrou tv, na displeji je rUN a když to naběhne, znovu je tam okno jako na začátku, nahoře aktivní starý firmware, pod tím můj nový.
Vypadá to, že se box pokouší nahrát na mou flešku ten starý firmware, je jen 128 MB velká a 86 MB zabírá ten nový. Takže jak to nahraju do boxu?
Dále: pokouším se stáhnout dostupné kanály, nastavím satelit 23,5E, nevím proč se jmenuje ASTRA 3A,když je to 3B. Dám ladit automaticky, LNB zapnuté. Diseq a pozicionér vyp. Dokončí prohledávání a výsledek je nula. Ani jeden kanál. Přendám anténu do starého stb Ariva a je tam všechno. Kde je chyba?
A to je jen začátek... :roll