Mat_333 píše:Tak jsem zkusil natáhnout tento nový FW SatElita_2000HD_OSD1_2000HD_10_18.abs. Pak jsem chtěl obnovit svůj setting. Obvyklá volba userdb tam není, místo ní je tam prázdná volba. Říkal jsem si, že je to jen chyba textu, tak jsem to zkusil. Bohužel to způsobilo totální umrtvení přístroje.
Takže jsem zalistoval na fóru a obnovil to pomocí RS-232. To se mi povedlo až na třetí pokus (sekalo se mi to v první fázi - download).
Zkusil jsem podruhé natáhnout nový FW, dal jsem pak navíc tovární nastavení, pak setting a stejný výsledek. Obnova přes RS-232 tentokrát snad až na 10. pokus.
Na další kolo už nemám sílu. Programy naladit jdou, ale musel bych je přerovnávat ručne v satelitu. To se mi nechce, takže zůstávám zatím u staršího FW.
Natáhl někdo nový FW bez problémů? A je tam něco, co by stálo za to?
mal som podobny problem ale soft sa mi podarilo obnovit starsi cez rs232 na prvy pokus... novu verziu by som moc veru neodporucal. Pod ruku sa mi dostala Ariva 200 a musim povedat ze sa mi zda lepsia ako Satelita 2000. Lpesie dialkove ovladanie, lepsie reaguje a chyta aj odrazy od steny, prehladnejsie OSD, pekny displej...