Tento novy fw sa mi zda horsi ako predchadzajuci (07-12-2010).
Sice uz "nestvorcekuje" ako som spominal tu
viewtopic.php?f=197&t=6529 ale jednoducho za prvych 10min. 2x "мороженое" pri prepinani kanalov (len zakladne nainstalovany na "cisto", needitovany/neusporiadany...) - potom aj 1-2-3hod prepina/funguje bez problemov apod... Nechapem.
Este sa vyskytol "zaujimavy problem" - klient (NewCamd) sa pripoji "spravne" (a stabilne), identifikuje kartu (CW; pozn. SkyLink), nabehnu programy ale nie vsetky. Nefunguju vsetky programy z 12 109 MHz + niektore z 11 992MHz (a neviem ci este dalsich)... (proste "Zakódované")
Ok - nemusi to byt chyba klienta (a ani to tak nevyzera) - moze byt chyba v prednastaveni dat. TP "od vyroby" ? - skusim este porovnat/zeditovat + prip. strcim kartu rovno do SatElity (len ju nemam pri "sebe") a uvidime - este napisem.
Chcem sa ale spytat "starsich" a skusenejsich - Ako je mozne, ze ked napr. fw z 12.4.2010 funguje fakt uplne bez problemov vcitane klientov (CCCam, NewCamd) tak v novsich verziach to "blbne" - potom pride zas nejaka, kde to funguje a potom zas... Chapem, ze "modul" zo starsieho fw nemusi nutne "pasovat" do noveho ale...
Inac by som zostal nadalej/nafurt :) pri 12.4.2010 len ma otravuju 2 hlasky -
1. "*Rec" pri nahravani
2. pri vystupe 1080 HDMI a zaroven Scart je na Scarte - "Ziadne OSD stlac V-MODE" aj ked signal je ako taky v poriadku (nechce sa mi kvoli tomu vyradit 9mes. DVD recorder)
V novych V2.xx je to vyriesene ale so spominanymi problemami je to len obmädzene pouzitelene.