hd programy na skylink

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
jiri2 Czech Republic
Nováček
Nováček

hd programy na skylink

Příspěvek od jiri2 »

Dobry vecer.
v nekterych diskuzich jiz byl problem s kartou skylink resen, ale mam problem s kanaly Travel HD, Filmox HD, History HD a pod. Kanaly NOVA HD Bravo HD aj.chodi. Karta je placena. Zkousel jsem nahrat novy fw 1.21, nepomohl. Tovarni nastaveni vcetne noveho setingu a opetne nahrani kanalu nepomohlo. Nemam CI, karta je primo v docu. Muzete prosim neco poradit. Posledni moznost je kartu vlozit do certifikovaneho prijmace, kde se nacte, ale domnival jsem se, ze to bude Dreamsky umet take ( karta IRDETO ICE, paceny balicek multi + hd)
Dekuji za odpoved

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: hd programy na skylink

Příspěvek od ShaMan »

jiri2 píše:Dobry vecer.
v nekterych diskuzich jiz byl problem s kartou skylink resen, ale mam problem s kanaly Travel HD, Filmox HD, History HD a pod. Kanaly NOVA HD Bravo HD aj.chodi. Karta je placena. Zkousel jsem nahrat novy fw 1.21, nepomohl. Tovarni nastaveni vcetne noveho setingu a opetne nahrani kanalu nepomohlo. Nemam CI, karta je primo v docu. Muzete prosim neco poradit. Posledni moznost je kartu vlozit do certifikovaneho prijmace, kde se nacte, ale domnival jsem se, ze to bude Dreamsky umet take ( karta I-deto ICE, paceny balicek multi + hd)
Dekuji za odpoved
Pokud se nepletu tak 1.16 zápisy chodily , soudruzi z NDR udělali někde chybu ....

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
jiri2 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jiri2 »

Zmena fmw na 1.16 nepomohla, zapisy na kartu probehly, ale stale nechodi vybrane HD programy z transpoderu 12.109, napr. Travel HD, History HD..

romerro
Nováček
Nováček

Příspěvek od romerro »

Tak zkus tento TP znova proladit, mělo by to jít...

jiri2 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jiri2 »

Děkuji za odpovědi.
Zkoušel jsem znovu proladit transpodar, poté na chvíli program "naskočil", ale po minutě opět tma.

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

Tak budeš mít něco špatně já jsem tedy nedal poslední jedu na fw 1.17 a nemám problém mám kartu ICE zaplacen multi HD a jde vše jen u Penthausu jsem musel deaktivovat v cam modulu dětskou ochranu.

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
jiri2 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jiri2 »

Ahoj,
něco špatně je, ale nepřišel jsem na to. Nahrál jsem nový fw 1.17, předtím tovární nastavení, pak znovu načtení kanálů. teď již některé HD kanály běží, ale Travel Chanel HD a History HD ne, Po upgrade běžely 1 minutu a pak zase hláška kodované nebo bez obrazu.
Díky za odpověď

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

To je divný skus tento postup
továrko - firmware - továrko - seting.
:idea:

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
jiri2 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jiri2 »

Ahoj,
dal jsem kartu načíst do cerifikovaného CI, načetla se správně a již vše chodí. Domníval jsem se, ža to u Dreamsky nebude třeba. Uvidíme, zda to nadále bude OK.
Díky všem za pomoc

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“