hd programy na skylink
Moderátor: 005jon
-
jiri2
- Nováček

hd programy na skylink
Dobry vecer.
v nekterych diskuzich jiz byl problem s kartou skylink resen, ale mam problem s kanaly Travel HD, Filmox HD, History HD a pod. Kanaly NOVA HD Bravo HD aj.chodi. Karta je placena. Zkousel jsem nahrat novy fw 1.21, nepomohl. Tovarni nastaveni vcetne noveho setingu a opetne nahrani kanalu nepomohlo. Nemam CI, karta je primo v docu. Muzete prosim neco poradit. Posledni moznost je kartu vlozit do certifikovaneho prijmace, kde se nacte, ale domnival jsem se, ze to bude Dreamsky umet take ( karta IRDETO ICE, paceny balicek multi + hd)
Dekuji za odpoved
v nekterych diskuzich jiz byl problem s kartou skylink resen, ale mam problem s kanaly Travel HD, Filmox HD, History HD a pod. Kanaly NOVA HD Bravo HD aj.chodi. Karta je placena. Zkousel jsem nahrat novy fw 1.21, nepomohl. Tovarni nastaveni vcetne noveho setingu a opetne nahrani kanalu nepomohlo. Nemam CI, karta je primo v docu. Muzete prosim neco poradit. Posledni moznost je kartu vlozit do certifikovaneho prijmace, kde se nacte, ale domnival jsem se, ze to bude Dreamsky umet take ( karta IRDETO ICE, paceny balicek multi + hd)
Dekuji za odpoved
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: hd programy na skylink
Pokud se nepletu tak 1.16 zápisy chodily , soudruzi z NDR udělali někde chybu ....jiri2 píše:Dobry vecer.
v nekterych diskuzich jiz byl problem s kartou skylink resen, ale mam problem s kanaly Travel HD, Filmox HD, History HD a pod. Kanaly NOVA HD Bravo HD aj.chodi. Karta je placena. Zkousel jsem nahrat novy fw 1.21, nepomohl. Tovarni nastaveni vcetne noveho setingu a opetne nahrani kanalu nepomohlo. Nemam CI, karta je primo v docu. Muzete prosim neco poradit. Posledni moznost je kartu vlozit do certifikovaneho prijmace, kde se nacte, ale domnival jsem se, ze to bude Dreamsky umet take ( karta I-deto ICE, paceny balicek multi + hd)
Dekuji za odpoved
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
jiri2
- Nováček

Zmena fmw na 1.16 nepomohla, zapisy na kartu probehly, ale stale nechodi vybrane HD programy z transpoderu 12.109, napr. Travel HD, History HD..
-
romerro
- Nováček

-
jiri2
- Nováček

Děkuji za odpovědi.
Zkoušel jsem znovu proladit transpodar, poté na chvíli program "naskočil", ale po minutě opět tma.
Zkoušel jsem znovu proladit transpodar, poté na chvíli program "naskočil", ale po minutě opět tma.
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak budeš mít něco špatně já jsem tedy nedal poslední jedu na fw 1.17 a nemám problém mám kartu ICE zaplacen multi HD a jde vše jen u Penthausu jsem musel deaktivovat v cam modulu dětskou ochranu.
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
jiri2
- Nováček

Ahoj,
něco špatně je, ale nepřišel jsem na to. Nahrál jsem nový fw 1.17, předtím tovární nastavení, pak znovu načtení kanálů. teď již některé HD kanály běží, ale Travel Chanel HD a History HD ne, Po upgrade běžely 1 minutu a pak zase hláška kodované nebo bez obrazu.
Díky za odpověď
něco špatně je, ale nepřišel jsem na to. Nahrál jsem nový fw 1.17, předtím tovární nastavení, pak znovu načtení kanálů. teď již některé HD kanály běží, ale Travel Chanel HD a History HD ne, Po upgrade běžely 1 minutu a pak zase hláška kodované nebo bez obrazu.
Díky za odpověď
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To je divný skus tento postup 
továrko - firmware - továrko - seting.
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
jiri2
- Nováček

Ahoj,
dal jsem kartu načíst do cerifikovaného CI, načetla se správně a již vše chodí. Domníval jsem se, ža to u Dreamsky nebude třeba. Uvidíme, zda to nadále bude OK.
Díky všem za pomoc
dal jsem kartu načíst do cerifikovaného CI, načetla se správně a již vše chodí. Domníval jsem se, ža to u Dreamsky nebude třeba. Uvidíme, zda to nadále bude OK.
Díky všem za pomoc